Wild - Vertrouwen cover

Wild – vertrouwen van Christina Lauren

Het vierde boek dat ik voor #boektober las was Wild – Vertrouwen van Christina Lauren van Xander Uitgevers. Dit boek had ik gewonnen bij een actie van The Book Girl.

Lees alle reviews over Wild – vertrouwen

 

In Wild – Vertrouwen is Mia net afgestudeerd en om dat te vieren gaat ze met haar vriendinnen Lola en Harlow naar Las Vegas. Ze feesten wat af en komen ook 3 leuke mannen tegen. Als ze de volgende ochtend wakker wordt, herinnert ze zich het dansen, het flirten en de seks met Ansel en heel veel drank, maar ze schrikt zich kapot als ze een trouwring om haar vinger vindt. Ze zijn die nacht ook alle 3 getrouwd. Lola en Harlow laten het huwelijk meteen nietig verklaren, maar Mia heeft zichzelf een brief geschreven waarin ze schrijft dat ze Ansel alles over haar leven heeft verteld en hem heeft laten beloven om niet direct akkoord te gaan met de nietig verklaring. Ze is dus plotseling de vrouw van een knappe Fransman.

Dit artikel bevat affiliate links.
Door er op te klikken en een aankoop te doen, krijg ik er een percentage van.
Zo je steunt mijn blog, terwijl het voor jou niets extra kost.

Eigenlijk moet ze nog een hoop regelen voor ze gaat studeren in Boston, maar om nog even aan alle verantwoordelijkheid te ontsnappen gaat ze in op de uitnodiging om naar Parijs te komen. In Frankrijk leert ze Ansel langzaam kennen en gaat ze van hem houden. Doordat hij super druk is met zijn carrière, heeft zij veel tijd om de stad te verkennen en na te denken over haar toekomst. En zeker over hoe haar toekomst eruit moet gaan zien, heeft ze een hoop twijfels: blijft ze bij Ansel in Parijs, gaan ze studeren in Boston of kiest ze voor zichzelf en gaat ze haar oude passie achterna? Wanneer ze erachter komt dat Ansel haar niet alles heeft verteld, moet ze wel een keuze gaan maken.

Het boek is voor ongeveer de helft opgebouwd met scenes dat ze seks hebben zodra hij thuis komt of ze ‘s ochtends wakker worden en hij eigenlijk heel gehaast naar zijn werk moeten. En anders wel de twijfel over waarom ze geen seks hadden. Toch zit er in de andere helft van het verhaal wel duidelijk een ontwikkeling in het karakter van Mia. Het zijn realistische problemen waar ze tegen aanloopt en niet overal wordt een drama van gemaakt. Een van de leukste dingen aan Wild – Vertrouwen vind ik dat Ansel niet de standaard prins charming/perfect man is. Hij is wel heel knap en heeft natuurlijk een goede baan, maar moet daar ook hard voor werken. De verhaallijn is een beetje voorspelbaar, maar daarom zeker niet minder leuk.

Over de auteurs

Wist je dat beste vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings achter het pseudoniem Christina Lauren zitten en zij sinds 2009 samen schrijven? Dit schrijversduo is vooral bekend geworden door de Stouter-trilogie. Wild – Vertrouwen is het eerste deel van deze nieuwe Wild-trilogie. In september is deel 2 Wild – Verlangen uitgekomen en het derde deel Wild – Verbonden wordt in november verwacht. Daarin wordt het verhaal van Mia’s vriendinnen Lola en Harlow verteld. Ik ben benieuwd wat zij beleven!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.