liggend onder de palmbomen op het strand zomer

Waar ik zin in heb deze zomer

Door de vakantie in Hawaii en het lekkere weer de afgelopen tijd, heb ik het idee dat het al heel lang zomer is, maar eigenlijk is die pas vandaag begonnen. In dit lijstje de dingen waar ik me op verheug om te doen of mee te maken deze zomer. Vandaag is de langste dag van het jaar en zo begint de zomer al goed met een barbecue op het strand met collega’s!

 

perfecte kustlijn azuur blauwe zee zomer   zomer strand en zon

Zin in de zomer, zin in…

Buiten eten

Op het werk gaan we al een tijdje tussen de middag buiten lunchen. Maar ook ‘s avonds is het nog heerlijk warm weer om buiten te eten. Afgelopen weekend hebben we voor de eerste keer gebarbecued. Ik kijk ook uit naar een picknick in het park!

Boeken lezen

Heb nog een hele stapel boeken liggen die ik graag wil lezen. Heb de laatste tijd vooral veel boeken geluisterd, maar boeken echt lezen, is natuurlijk ook erg fijn

Jurkjes en korte broeken dragen

Zonder een panty onder de jurkjes. Eindelijk kan het, al is het soms erg koud als de airco aanstaat op het werk…

Zeilen

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben we al geweldige dagen op het water gehad, maar ik hoop er aankomende zomer nog een paar aan toe te voegen met veel zon en wind!

Zelf iced coffee maken

Bij de Starbucks is de iced coffee zo zoet. Ik wil liever proberen het zelf te maken.

Naar de openlucht bioscoop

In Rotterdam heb je al 30 jaar de Pleinbioscoop en ook dit jaar zal er in augustus weer een groot scherm opgesteld worden op het Museumplein.

Kamperen

De campings zijn al geboekt, we gaan deze zomer op vakantie naar Oostenrijk. Lekker wandelen in de bergen!

Naar het strand

Lekker in de zon liggen, vliegeren, zandkastelen bouwen en in de zee zwemmen

Home made lemonade

Ik heb al een paar recepten voor bij zien komen en dat lijkt me leuk om zelf te maken met citroenen en limoenen

Bruin worden en niet verbranden

Ik gebruik sinds kort zonnebrandcrème van Vision en die werkt geweldig. Zowel in Hawaï als hele weekenden in de zon op het water in Friesland heeft deze crème me geholpen om niet te verbranden en toch een lekker kleurtje te krijgen. Ook tijdens het zwemmen blijft het goed zitten!

Rood fruit

Eindelijk zijn vruchten als aardbeien, kersen, bramen, frambozen en blauwe bessen er weer vers van Hollandse bodem. Ik denk dat ik wel weer wat bramen ga plukken op het Eiland van Brienenoord, taartjes of toetjes met aardbeien maken en natuurlijk lekkere recepten uit proberen met de nieuwe Kitchen Aid.

 

selfie in de zon Hawaii

Waar heb jij zin in deze zomer?

 

3 gedachten over “Waar ik zin in heb deze zomer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.