Tip: Lijstje.nl voor al je cadeauwensen

Het aftellen is al weer begonnen tot de feestdagen! Over minder dan een maand komt Sinterklaas weer in het land en nog maar 66 dagen tot Kerstmis! Het lijkt misschien nog even te duren, maar bij ons in de familie worden de lootjes al vroeg getrokken. En dat betekent dat we ook al vroeg moeten nadenken over wat we op onze lijstjes zetten.

Tot een paar jaar geleden vond ik dit een heel gedoe, want natuurlijk bedenk je altijd te laat wat je eigenlijk nog wel nodig had en wat leuk geweest was om te krijgen. Of je bedenk het van te voren, maar omdat het zo specifiek is, dan je het liever zelf koopt. Bijvoorbeeld sloffen: zet je sloffen op je lootje, dan krijg je gegarandeerd van die reusachtige knuffeldieren voor aan je voeten, terwijl je zelf veel leukere (en praktischere) had gezien.

lijstje logo cadeau

Altijd een lijstje klaar

Op lijstje.nl kun je het hele jaar door je verlanglijstje bijhouden. Dus bedenk je na de zomervakantie wat nog wel handig is voor de volgende keer kamperen. Dan zet je dan in augustus op je lijstje voor je verjaardag in juli. Terwijl als je normaal eind juni het al lang weer vergeten zou zijn wat je een jaar daarvoor had bedacht dat een leuk cadeau zou zijn.

Geen dubbele cadeaus

Zeker met je verjaardag is zo lastig te bedenken aan wie je wat moet vragen. Je wilt anderen graag ook wat opties geven qua budget en winkels. Dus als ik snel een cadeausuggestie op moet noemen, dan roep ik een aantal titels van boeken die ik graag zou willen hebben. Toch heb je dan grote kans dat je iets dubbel krijgt.

Op lijstje.nl kunnen je vrienden ook cadeaus afstrepen als zij die willen kopen. Je ziet niet wie wat afstreept, maar zo krijg je dus geen dubbele cadeaus meer. Kan iedereen dan zomaar jouw lijstje bekijken en cadeaus afstrepen? Nee, dat kan pas als ze een persoonlijke vraag beantwoord hebben. En hoe lastig die vraag is, bepaal je natuurlijk zelf.

lijstje gebruikers kadootjes jarig feestdagen

Link naar webwinkels

Als je iets intypt verschijnen er meteen wat opties van verschillende webwinkels, maar je zou ook een eigen link erbij kunnen zetten. Dus in het geval van de sloffen, kun je precies laten weten welke je graag zou willen. Ook bij verschillende webwinkels kun je een lijstje maken en delen. Bijvoorbeeld bij Bol.com hebben ze deze verlanglijstjes optie, maar doordat je het dan op verschillende plekken hebt, is het lastiger bij te houden.

lijstje blog kadootjes wensen

Ook heb je de mogelijkheid om verschillende categorieën aan te maken en de reden voor je lijstje. Zo kun je bijvoorbeeld een lijstje maken speciaal met alles waar je van droomt voor je blog. Zoals je normaal je digitale winkelwagentje vol laadt zonder dat je daarna naar het afrekenen gaat, kun je dat nu ook doen op lijstje.nl en krijg je het misschien wel echt!

Weet jij al wat voor cadeautjes je wilt voor de aankomende feestdagen? En wat staat er op jouw blog verlanglijstje?

P.S. Dit bericht is niet gesponsord, maar schrijf ik omdat ik deze website echt kan aanraden iedereen die op 1 plek al zijn cadeauwensen wil bewaren en delen.

 

 

One thought to “Tip: Lijstje.nl voor al je cadeauwensen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.