meesterbreisters goedgemutste breicampagne 2017 opbrengst nationaal ouderenfonds

Opbrengst Goedgemutste Breicampagne 2017

Gisteren werd de opbrengst van de Goedgemutste Breicampagne 2017 bekend gemaakt. Een grote cheque werd overhandigd aan het Nationaal Ouderenfonds. In totaal zijn er meer dan 130.000 mutsjes gemaakt! De smoothies met mutsjes leverden ruim €26.000 op voor het Nationaal Ouderenfonds. Met dit geld organiseren zij activiteiten en uitstapjes voor eenzame ouderen.

De uitreiking vond plaats in Zorgcentrum Menniserf, waar een groep dames samen maar liefst 6500 mutsjes gemaakt hebben! Zij hebben dan ook de award voor de Meesterbreisters gekregen.

 

Behalve deze groep waren mevrouw Ottenvanger en Olthoff er ook. Dréeke vertelde over de volgende reis die ze gaat maken, dat ze echt iedere dag een mutsje maakt en gaf me wat tips voor het maken van pompommetjes. Verder hadden de dames van ‘t Vlierhuis uit Ommen al een groot aantal mutsjes meegenomen die ze dit jaar al weer gemaakt hebben. Er leuk om de andere breisters te ontmoeten die ik eigenlijk alleen ken van de website van de Goedgemutste Breicampagne en de labeltjes aan de flesjes. Maar toch kwamen ze me allemaal meteen heel bekend voor.

   Innocent sokken

Voor alle mutsenbreisters en -hakers was er een oorkonde en tasje met natuurlijk een lekkere super smoothie, bolletjes wol en deze gave aardbeiensokken. Daar word je toch blij van!

Dat er maar heel veel leuke activiteiten voor de eenzame ouderen georganiseerd mogen worden door deze geweldige actie!

 

4 gedachten over “Opbrengst Goedgemutste Breicampagne 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.