5 gehaakte cactussen

Jullie favorieten van de eerste helft van 2017

Ondanks dat ik best wel van de getallen ben, kijk ik niet heel vaak naar de statistieken van Sophietjes.nl. Toch is het zo halverwege het jaar wel erg leuk om te onderzoeken wat jullie nou het vaakst bekijken mijn blog. Het zal je vast niet verbazen dat het vooral berichten over haken goed scoren bij jullie favorieten. Ben je benieuwd welke jullie top favorieten zijn? Hieronder vind je de toppers!

 

cactussen

Jullie favorieten van de eerste helft van 2017

  1. Cactussen haken (12.521 paginaweergaven)
  2. Twee kleurige Zeeman poef gehaakt (1.232 paginaweergaven)
  3. Goedgemutste Breicampagne (954 paginaweergaven)
  4. Gehaakt baby dekentje: golfjes in het blauw, paars en wit (873 paginaweergaven)
  5. Rotterdams woordenboek (817 paginaweergaven)

 

Cactussen

Ik had wel een beetje een idee van wat op 1 zou staan, want die cactussen staan dagelijks bij de favorieten en kan ik onderhand echt wel een evergreen noemen. Regelmatig werk ik dit bericht bij, want gehaakte cactussen zijn nog steeds hip en Nederlandse haakpatronen worden blijkbaar veel gezocht.

Ook heb ik laatst nog een nieuw cactus haakpatroon opgeschreven die ik gemaakt had voor de winactie van de #40dagenbloggen. Ben benieuwd of die ook zo populair wordt…

vijf cactussen op een rij   Cactussen voor de winactie in hangbakken

 

Mutsjes

Ik vind het super leuk dat ook de mutsjes voor de Goedgemutste Breicampagne in de top staan. Iedere week verschijnt er weer een nieuw haakpatroon. De meeste patronen die voor de actie van Innocent beschikbaar zijn, zijn breipatronen, maar er zijn genoeg mensen die graag wat willen haken voor het goede doel: Het nationaal ouderenfonds!

innocent goedgemutste breicammpagne

 

Recepten

Dat er geen recepten in de top 5 staan, vind ik een beetje jammer, maar jullie favoriete recepten zijn ook wel mijn favorieten! De Zomerse aardbeien kwarktaart (456 paginaweergaven) had ik 2 jaar geleden als verjaardagstaart gemaakt. De Overheerlijke kaneelbroodjes (428 paginaweergaven) was een van de eerste recepten die ik hier deelde.

Kaneelbroodjes   Aardbeienkwarktaart

Recente berichten in de top 10

In de top 10 staan 3 berichten uit dit jaar, waaronder dit bericht dat pas 3 weken oud is: Dr. ir. Sophie, ik ben gepromoveerd! (451 paginaweergaven). De andere zijn de Zeeman poef (1232 paginaweergaven) en de Nijntje voetenzak (426 paginaweergaven).

 

Wat was jouw favoriete bericht van het afgelopen half jaar?

 

5 gedachten over “Jullie favorieten van de eerste helft van 2017”

  1. Het is soms onvoorspelbaar of een blogbericht populair zal zijn of niet hé 🙂
    Ik vind jouw mutsjes het leukst (heel origineel). De cactusjes ben ik eerlijk gezegd beu gezien ( in het algemeen dan hé, net zoals de flamingo’s enzo ).
    Groetjes, Sigrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.