superman mutsje

Innocent mutsje haken: Superman

Iedere week verschijnt hier een nieuwe mutsje voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent. Deze mutsjes zijn bedoeld om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen. Want voor iedere smoothie met mutsje die in Nederland verkocht wordt, wordt 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds gedoneerd. Dit keer een Superman mutsje!

superman mutsje

Heb je de Innocent Smoothie flesjes al in de winkel zien staan met de mutsjes erop? Door het hele land zijn ze nu te koop. In totaal zijn er meer dan 130.000 mutsjes gemaakt voor de Goedgemutste Breicampagne!

Met ieder fles dat met een mutsje wordt verkocht wordt het Nationaal Ouderenfonds gesponsord. Zij zorgen dat eenzame ouderen met elkaar in contact gebracht worden tijdens leuke activiteiten en uitjes. Speciaal voor alle superhelden van het Nationaal Ouderenfonds dit Superman mutsje!

superman mutsje

Superman patroon

Het was nog een heel gepuzzel om dit Superman logo mooi op het mutsje te krijgen. Het is nu namelijk best wel een grote muts geworden voor de kleine flesjes. Het was alleen lastig om het kleiner te maken, want dan werd het logo minder goed zichtbaar.

superman logo patroon  

Begin aan de onderkant met een ketting van 28 lossen. Verder volg je het schema met een vaste per steek en volg de kleurwisselingen. Bovenin ga je minderen door de witte blokjes over te slaan.

superman mutsje

Hier zie je een overzicht van de mutsjes die ik voor de Goedgemutste Breicampagne heb gemaakt.

Heb jij al een van mijn mutsjes gespot in de winkel? Of een smoothie gekocht met mutsje om de Goedgemutste Breicampagne te steunen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.