3 in het rond mutsje

Innocent mutsje haken: een swirl in 3 kleuren

Iedere week verschijnt hier een nieuwe mutsje voor de Goedgemutste Breicampagne van Innocent. Deze mutsjes zijn bedoeld om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen. Want voor iedere smoothie met mutsje die in Nederland verkocht wordt, wordt 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds gedoneerd. Dit keer een gehaakt 3 kleuren in het rond mutsje!

3 in het rond mutsje

Een van de leuke dingen aan het haken van de mutsjes voor de Goedgemutste Breicampagne vind ik dat je er makkelijk wat mee kan uitproberen. Toen ik op Pinterest onderstaande foto van The Jolly Stitch vond, wilde ik graag zelf ook eens zoiets maken.

Haken in zo’n spiraalvorm heeft bijna wat hypnotiserend. Ik had geen idee hoe je zoiets moet beginnen, maar gelukkig stond er een duidelijke beschrijving en foto’s bij.

3 in het rond mutsje

Uitproberen

Een leuk projectje om bij een mutsje uit te proberen en daarbij ook een beetje gespeeld met de breedte van de laagjes. Er zitten dus een soort van golfjes in, maar dat maakt het ook wel wat rommelig. Echt een mooi mutsje vind ik het niet, mede door de fletse kleuren. Maar het was leuk om zoiets te maken.

3 in het rond mutsje

Hier zie je een overzicht van de mutsjes die ik voor de Goedgemutste Breicampagne heb gemaakt.

Wat voor haakprojectjes ben jij aan het uitproberen?

 

2 gedachten over “Innocent mutsje haken: een swirl in 3 kleuren”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.