Vakantieboeken stapel

Ik ga op vakantie en neem mee: Boeken!

Ik vind het heerlijk om te lezen en doe het dan ook bijna iedere dag: voor mijn werk veel wetenschappelijke artikelen en in mijn vrije tijd veel blogs en natuurlijk heel veel boeken. Een van de grote voordelen van in de zomer jarig zijn is dat je dan boeken als cadeau kan vragen en in de vakantie genoeg te lezen hebt. Dit keer zijn het een aantal dikke, bekende boeken die net uit zijn gekomen, maar ook een paar goedkope vakantieboeken die wel lekker weglezen in de zon.

Vakantieboeken stapel
Van Mariëtte Middelbeek had ik voor de vakantie al Crash en Verhalen uit de Ambulance gelezen. Hierboven zie je de stapel vakantieboeken die meegingen en ook bijna allemaal uitgelezen zijn. Alleen Irene van Pierre Lemâtre en De Duizend van Kevin Guilfoile heb ik nog niet uitgelezen, maar dat zal zeker snel gebeuren. Vakantieboeken stapel

 

Op de heenweg in de auto was ik begonnen met Meisje vermist van Tess Gerritsen. Daarna kwam de gruwelijke Mooie Meisjes van Karin Slaughter. Ondanks dat het niet van de serie is en dus andere hoofdpersonen had, wist ze me meteen weer te boeien, maar ook te verbazen over wat voor verschrikkelijke dingen ze nu weer had bedacht. Een ander boek waar ik echt naar uitgekeken had was De Grenzeloze uit de Serie Q van Jussi Adler-Olsen. De rest van de serie had ik al gelezen en met dit boek voelde ik me meteen weer thuis op het hoofdkantoor van Carl Mørck en zijn collega’s Rose en Assad. Daarna volgende de echt vakantieboeken Under Cover, Soixante Neuf en Stille Nacht van Sandrine Jolie, speudoniem van Linda van Rijn van wie ik ook Vakantievrienden las. De eerste 3 waren prima om in de zon te lezen, maar Vakantievrienden was echt dramatisch. Vanaf het eerste korte hoofdstuk weet je al hoe het af gaat lopen en daar kom je dan ook heel snel achter want het wat was een heel dun boek in groot lettertype en met extra grote witruimtes. Dus binnen een uurtje was dit boek al uit. De andere vakantieboeken waren gelukkig leuker en Turbulentie en Status O.K. van Mariëtte Middelbeek, die ook wel de Nederlandse Jill Mansel genoemd maakte dat zeker waar. Moordenaar zonder gezicht van Kevin Guilfoile was het laatste boek dat ik deze vakantie las. Ik moest me even concentreren om goed in het boek te komen, maar daarna was het echt een super spannend boek met een onverwacht einde.

Dit artikel bevat affiliate links.
Door er op te klikken en een aankoop te doen, krijg ik er een percentage van.
Zo je steunt mijn blog, terwijl het voor jou niets extra kost.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.