Honderdste bericht

Mijn blog bestaat nog net geen jaar en nu is hier het honderdste bericht. Dat had ik toen ik begon echt niet verwacht. Ik ben begonnen zonder een duidelijk plan en wilde het meer een dagboek voor mezelf laten zijn over de dingen die ik beleefd heb. Al vrij gauw kwamen ook de boek reviews en recepten erbij.

In totaal zijn er nu 24 recepten, 18 boek gerelateerde berichten, 7 30-voor-30 updates, 2 belastingtips, 4 creatieve posts en 2 wetenschappelijke berichtjes. Maar de grootste categorie is toch wel de diary’s waarvan maar liefst 42 berichten verschenen. Die science-categorie klonk leuker dan dat het werkelijk was, dus is er al snel uitgegooid, maar misschien dat ik binnenkort toch wat meer over mijn eigen onderzoek ga vertellen. Natuurlijk dan wel in lekentaal uitgelegd, zodat iedereen het kan begrijpen.

Ik had niet verwacht dat ik 100 berichten zou gaan publiceren, want om eerlijk te zijn kom ik nog wel eens tijd te kort om iets te schrijven. Aan inspiratie in ieder geval geen gebrek!En dat vind ik dan ook meteen het leukste van het bloggen: dat je er de hele dag mee bezig kan zijn. Nieuwe ontwerpen voor de lay-out bedenken, inspiratie op doen voor nieuwe onderwerpen en foto’s maken. Dat laatste is ook meteen een verbeterpuntje, want dat vergeet ik nog wel eens.

Ik hoop dat jullie me blijven volgen en nu door naar het twee honderste bericht!

 

4 gedachten over “Honderdste bericht”

  1. Lieve schat, gefeliciteerd met deze mijlpaal. Je doet het beter dan ik. Op naar de volgende 100 want het is en blijft heel erg leuk om alles te lezen en te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.