hartje 2016

Gelukkig nieuwjaar!

Na 2 weken het heerlijk rustig aan gedaan te hebben met een thuiswerken zonder in de trein te zitten, maar ook lekker lui doen voor het ultieme kerstvakantiegevoel, ben ik gisteren weer vol aan het de slag gegaan. Tijdens de feestdagen het hele land afgereisd en een knusse tijd gehad met veel spelletjes, lekker eten en drinken, Top 2000 en gezelligheid met de familie.

wandelen oosterse bos
fotograaf: Ben Wojtas

wandelen met sjaak nieuwjaarsdag

Op Nieuwjaarsdag een heerlijke wandeling met de hond Sjaak in het bos bij mijn ouders. Het was zulk lekker weer! Na toch wel veel binnen te hebben gezeten met de feestdagen, was het goed om wat frisse lucht te krijgen.

Schotse hooglanders Eiland van Brienenoord

De afgelopen dagen lekker veel buiten geweest en op het Eiland van Brienenoord hebben we zelfs de Schotse Hooglanders met een jong gezien. Die zag er heel wollig en zacht uit, maar we kwamen natuurlijk niet te dichtbij.

Penoza kerstboom

Ook in de maand december Penoza gekeken. Wat een verslavende serie is dat! Je hebt vast gemerkt dat er hier veel minder berichten verschenen. In een paar weken hebben we alle 4 seizoenen gekeken. Echt een van de beste Nederlandse series!

Op de achtergrond zie je de kerstboom nog staan. Gisteren hebben we die voorzichtig van alle ballen en lampjes ontdaan, maar nadat die paar weken binnen heeft gestaan, viel de helft van de naalden uit.

hartje 2016
Armbandje van Hartje Amsterdam

Nu Penoza uit is, heb ik weer tijd voor andere dingen, dus jullie kunnen de komende tijd weer veel nieuwe berichten verwachten over de lekkerste recepten om gebakjes te bakken, de boeken die ik gelezen, leukste activiteiten in Rotterdam en de dingen die ik gehaakt en gebreid heb.

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2016 je heel veel moois mag brengen!

 

5 gedachten over “Gelukkig nieuwjaar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.