frankrijk col bergwandeling alpen

De beste 3 van 2016

Op het moment dat dit bericht online verschijnt is iedereen al lekker champagne aan het drinken en oliebolen aan het eten, dus grote kans dat je dit pas volgend jaar leest. Zo op de laatste dag van het jaar vind ik het leuk om nog eens terug te kijken op 2016. Weer zoveel beleeft dit afgelopen jaar!

3 beste blogberichten van 2016

Maar eerst even de berichtjes die het populairst waren bij jullie. Hieronder de lijstjes van de 3 artikelen die het afgelopen jaar door jullie het meeste gelezen werden. Opvallend is dat vooral december berichten erg populair zijn bij jullie. En dat er maar weinig berichten uit het afgelopen jaar tussen zitten. De kerstcake en de cactussen haken zijn echt wel al klassiekers aan het worden ūüėČ

Recepten

Kerstcake   Kaneelbroodjes   2 soorten apfelstrudel

  1. Kerstcake met een verrassing erin
  2. Kaneelbroodjes
  3. Apfelstrudel

Haken

vijf cactussen op een rij      olifant mutsje

  1. Cactussen haken
  2. Baby dekentje
  3. Goedgemutste breicampagneOlifantje

Rotterdam

Rotterdams woordenboek   scandinavische kerstmarkt deense poppetjes   kerstboom cadeautjes

  1. Rotterdams woordenboek
  2. Scandinavische kerstmarkten in Rotterdam
  3. De leukste (kerst)activiteiten in december

 

Andere hoogtepunten

verse sneeuw op de piste   Terschelling      frankrijk col bergwandeling alpen

Afgelopen jaar heb ik veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik op wintersport geweest, zijn we een lang weekend op Terschellling geweest in de vrieskou in mei, had ik congressen in Boston en Wenen en gingen we kamperen en wandelen in Zuid-Frankrijk.

Vrijgezellenfeest Myrthe lasergamen   Bruiloft M&L ceremonie  

Bij de bruiloft M&A mocht ik samen met Suzan ceremoniemeester zijn en dat was ontzettend leuk om te doen. Wat een mooie dag was dat met een stralend bruidspaar. Ook heb ik Burendag georganiseerd met een parade-achtig theaterfestival en grote buurtbarbecue.Ik vond het super om aanwezig te mogen zijn bij de show van de herfstcollectie van Jochem Schuitema.

  

Op mijn werk loopt de CAVIA-studie naar de Katwijkse ziekte erg goed en daar ben ik erg blij om. Het is zo geweldig dat al die pati√ęnten en gezonde deelnemers zo inzetten om tot een oplossing voor de ziekte te komen. Met het onderzoeksteam mochten we naar het CAA charity event, wat een hele belevenis was. Een persoonlijk hoogtepunt was het winnen van de Young Investigator Award op de ESMRM-B in Wenen.

golfjes deken met vlindertjes gehaakt bovenrand onderrand   naamslinger1   innocent goedgemutste breicammpagne

In mijn vrijetijd heb ik een record aantal boeken gelezen en geluisterd (95 stuks). Vooral onderweg en tijdens het haken heb ik veel geluisterd op Storytel.¬† Ik heb bijna 80 mutsjes gemaakt voor de Goedgemutste Breicampagne en dat kwam ook op de facebook pagina van Innocent. Verder maakte ik een dekentje en een naamslinger als kraamcadeautje en binnenkort komen er nog meer mutsjes en gehaakte kraamcadeautjes online. Ik zit weer vol idee√ęn, dus er zullen ook heel veel verschillende blogjes online komen!

Voor nu alvast een gezellige jaarwisseling en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2017 je heel veel moois mag brengen!

2 gedachten over “De beste 3 van 2016”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.