Mijn carnavals outfits door de jaren heen

Ook dit jaar ga ik weer naar het zuiden om Carnaval te vieren. Gezellig met mijn broertje, schoonzusje, zusje en haar vriendinnen uit Groningen. Maar vroeger vierden we ook al carnaval op school. Ik heb dus genoeg verschillende outfits gehad. Hieronder vind je een overzicht van mijn carnavals outfits door de jaren heen.

Carnaval op de basisschool

Als er op school verkleed mochten komen, dan werd er groots uitgepakt. Met volledige kostuums met hoofddeksel, schmink en alles. Zo was ik bijvoorbeeld een clowntje en lieverheersbeestje. Mijn moeder maakt alle mooie pakjes helemaal zelf op de naaimachine.

Carnaval outfit clown Carnaval outfit lieveheersbeestje

Ook ben ik klaproos geweest, maar als ik nu terug kijk vind ik eigenlijk mijn broertje als astronaut er veel gaver uitzien!

Carnaval outfit klaproos  Carnaval outfit astronaut

Studententijd

In mij studenten tijd heb ik vaak Carnaval gevierd met vriendinnen. Zo zijn we een keer ijskoninginnen geweest. En ben ik ook weer een keer als lieveheersbeestje geweest, maar dan zonder de zwarte schmink op mijn gezicht. Dat ziet er toch een stuk vrolijker uit!

Carnaval outfit ijskoniginnen   Carnavals outfit lieverheersbeestje

De afgelopen jaren was ik vaak een duo met mijn zusje: Een keer als Victor en Rolf en ook al een keer als panters. Maar ook de Oeteldonkse kleuren zijn in het carnavals outfit duidelijk aanwezig!

Carnaval outfit Victor & Rolf  

Dit jaar wordt mijn carnavals outfit weer panter, want met de beenwarmers is dat heerlijk warm!

carnaval outfit panter

Fijne Carnaval!

 

3 gedachten over “Mijn carnavals outfits door de jaren heen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.