Breng je stem uit voor de Top 2000

Stemmen in Rotterdam

Gisteren kon er in Rotterdam gestemd worden voor of tegen de Woonvisie 2030. Slim gespeeld door de gemeente, want het is lastig om duidelijk te krijgen wat die woonvisie nou precies inhoudt. Toen ik de kieswijzer invulde kwam eruit dat ik er net wat meer tegen was dan voor. Maar omdat het zo in het midden zat bij een aantal punten, heb ik toch maar gesloten om niet te gaan stemmen bij dit referendum. Uiteindelijk was er een opkomst van minder dan 17% en wordt de uitslag als raadgevend meegenomen in bij het definitieve besluit van de raad.

 

Stemmen op de Top 2000

Gelukkig is er ook nog iets leuks waar iedereen over mag stemmen. December is begonnen en het einde van het jaar nadert, dus ook de Top 2000 komt eraan. Ieder jaar wordt die lijst opnieuw samengesteld door alle luisteraars en tot en met morgen kan iedereen zijn stem uitbrengen voor je favoriete nummers. Er is een keuze lijst waaruit je 20 liedjes mag kiezen en een vrije keuze voor 15 liedjes. In plaats van voor of tegen stemmen, heb je hier dus alle keus. En je kan zelfs de keuze voor het nummer motiveren!

 

 

Stemfinaledag

De stemweek wordt morgen afgesloten met de Stemfinaledag met uitzendingen vanuit het Top 2000 Caf├ę in Beeld en Geluid op het Mediapark. Als fan kun je hier ook bij aanwezig zijn (zonder je aan te melden). De hele dag door zullen verschillende BN-ers over hun favoriete nummers praten en aan het eind wordt de top 3 bekend gemaakt. Toegang is gratis, maar het kan er druk zijn, dus het is verstandig om tickets te reserveren.

Dit artikel bevat affiliate links.
Door er op te klikken en een aankoop te doen, krijg ik er een percentage van.
Zo je steunt mijn blog, terwijl het voor jou niets extra kost.

Top 2000 luisteren

Tussen kerst en het begin van het 2017 worden alle liedjes van de lijst afgespeeld op NPO Radio 2. Tussendoor wordt er met luisteraars gesproken waarom zij voor bepaalde platen gekozen hebben. Voor mij hoort dit echt bij de kerstperiode!

Vorig jaar stond Imagine van John Lennon op nummer 1. Ik ben benieuwd welk nummer dit jaar gekozen wordt! Wil je niet tot de kerstdagen wachten, dan kun je ook de lijst van vorig jaar terug luisteren ­čśë

 

Heb jij je stem al uitgebracht voor de Top 2000? En wie staat er voor jou op nummer 1?

December is de maand om te geven en te delen! Heb jij ook iets over de Top 2000 of jouw favoriete muziek geschreven? Deel het dan en spam de link naar jouw eigen bericht bij de reacties!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.