Bloemig gehaakt telefoonhoesje

Bloemig telefoonhoesje

Meestal neem ik mijn telefoon mee in m’n broekzak. Maar als ik een jurkje of rokje aan heb, moet ik mijn telefoon ergens anders kwijt. Dus dan doe ik hem in mijn tas. Maar als je ooit de inhoud van mijn tas eens goed bekeken hebt, weet je wat ik allemaal meesleep aan zooi. Om het scherm een beetje netjes te houden, heb ik er een telefoonhoesje voor gehaakt. Als versiering heb ik er een roos op geborduurd met een kruissteek.

Bloemig gehaakt telefoonhoesje

Telefoonhoesje

De basis voor het telefoonhoesje is redelijk simpel. Het was even meten om hem de juiste breedte te krijgen. Tot een hoogte van ongeveer 2/3 is het in het blauw en daarna gewisseld naar de grijze kleur. Eigenlijk was de blauwe draad toen op, dus moest ik het wel combineren met een andere kleur šŸ˜‰ Maar dit grijs vind ik niet misstaan. Juist door de achtergrondkleuren rustig te houden, valt de bloem extra op.

Bloemig gehaakt telefoonhoesje

Geborduurde roos

Als je op Pinterest zoekt op cross stitch rose, kom je eindeloos veel opties tegen. Voor een telefoon is het hoesje niet heel breed. Daar moet je dus wel een beetje rekening mee houden of het op de achterkant door laten lopen. Maar als je een hoesje maakt voor bijvoorbeeld een tablet, kun je er natuurlijk een veel grotere bloem of zelfs meerdere bloemen op borduren.

Wat staat er op jouw telefoonhoesje?

 

5 thoughts to “Bloemig telefoonhoesje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.