30 voor 30 update #3

Een rustige maand waarin niet heel veel gebeurd is. Deze maand dus geen dingen die helemaal van de lijst gehaald kunnen worden, maar wel een aantal aanvullingen.

1. 100 recepten uit een kookboek maken.

  1. Romige tiramisu Een van mijn favoriete toetjes!
  2. Luchtige chocolademousse

2. 100 boeken lezen. Deze maand The Hunger Games serie uitgelezen en ook meteen de films bekeken. Wat een spannende en verrassende boeken! Ben fan geworden van Young Adult boeken. Het boek van Simone van der Vlugt had ik sinds afgelopen zomervakantie al in de kast staan en nu eindelijk gelezen. Gerard Ekdom kende ik wel van de radio, maar hij kan ook heel leuk schrijven. In zijn biografie heeft ieder hoofdstuk een thema, waardoor het niet helemaal chronologisch verteld wordt, maar zeker een aanrader om te lezen als je van muziek houdt!

  1. The Hunger Games: Catching fire – Suzanne Collins
  2. The Hunger Games: Mockingjay – Suzanne Collins
  3. Vraag niet waarom – Simone van der Vlugt
  4. Ik zal kijken wat ik voor je kan doen – Gerard Ekdom

4. Ieder maand op date. Voor de date van deze maand gingen we naar de Swan Market op het museumplein in Rotterdam.

12. Naar Toronto, Canada. De tickets zijn geboekt! Ik ben er eerder al geweest, dus ik plak er geen (rond)reis aan vast. De vluchten zijn dus strak om het congres, ben een weekje daar.

18. 1000 km per jaar fietsen. De eerste kilometers zijn gemaakt tijdens Pasen met een rondje Rotte. Het was heerlijk weer en ik wil echt weer meer gaan fietsen. Afgelopen week een rondje Ridderkerk in de avond gedaan. Met de tweede helft tegen de wind in was dat flink doortrappen, maar wel erg goed voor het zomerse gevoel dat dat gewoon weer kan ‘s avonds.

26. Een grote deken haken, zoals bijvoorbeeld een CAL deken. De Sophie’s Garden Universe is weer een stapje verder. Vorige maand was die nog rond en nu is het al vierkant geworden. Het patroon is soms lastig te volgen, want je moet de hele tijd je steken tellen om te zorgen dat je op het juiste aantal uitkomt. Maar vind de gele tulpjes er leuk uitzien.
IMG_3819

One thought to “30 voor 30 update #3”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.