30 voor 30 update #2

Deze maand lekker veel gelezen en leuke dingen gedaan als op congres (wintersport) geweest, gekart en begonnen aan een gehaakte deken. De volgende punten zijn afgestreept van mijn 30 voor 30 lijst of in ieder geval een begin mee gemaakt.

1. 100 recepten uit een kookboek maken. In de kast staan misschien wel 20 kookboeken, maar het komt maar zelden voor dat ik er ook echt iets uit maak. Dat is iets dat ik dus veel vaker zou moeten doen, want ik vind het ontzettend leuk om te koken en te bakken.
Deze maand heb ik alleen een Fris en fruitig kwarkbrood gemaakt.

2. 100 boeken lezen. Dit zal best wel een uitdaging zijn, maar ik lees bijna iedere dag in de trein, dus het zal wel haalbaar zijn. Deze maand heb ik de volgende boeken gelezen:

De mensen die weggingen van Nicci French   Lucia_de_B   The_hunger_games
VillaSerena
  leeuwentemmer_isbn_9789041420145

  1. De mensen die weggingen – Nicci French
  2. Levenslang en TBS – Lucia de Berk
  3. De hongerspelen – Suzanne Collins
  4. Villa Serena – Marion Pauw
  5. Leeuwentemmer – Camilla Läckberg

4. Ieder maand op date, zoals naar de bioscoop, bowlen, karten, minigolf, strandwandeling en andere cliché dingen.
Met Bas en Liselotte zijn we op dubbeldate wezen karten. Hoewel ik er vroeger heel goed in was, ben ik nu beide races laatste geworden van ons 4.

16. Op wintersport gaan.
Ik had eigenlijk niet verwacht dat het er deze winter nog van zou komen, maar door een congres in de Zwitserse bergentoch lekker 3 halve dagen kunnen skiën. Met een geweldige lading poedersneeuw was ik helemaal happy. Helaas was het wel erg kort. De plaatjes van hoe het was, kun je hier bekijken.

26. Een grote deken haken, zoals bijvoorbeeld een CAL deken.
Naast dat ik een baby dekentje voor het pasgeboren dochtertje van mijn collega heb afgemaakt, ben ik begonnen aan een Sophie’s Universe van Dedri. Ik ben nu bezig in week 4. Op de foto’s hieronder zie je hoe het eruit zag aan het eind van week 3. Op de een zie je de kleuren (Daan noemt het al een Bob Marley kleedje) en op de andere kun je ook de diepte zien. Ik denk dat het een vrolijk geheel wordt.

IMG_3538   IMG_3539

 

 

2 gedachten over “30 voor 30 update #2”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.