30 voor 30 update #1

Op mijn lijst 30 voor 30 kan ik na de eerste maand al wat dingen afstrepen. Het een is wat groter dan het ander, en sommige dingen zijn nog niet helemaal behaald, maar wel weer een stapje verder en dus dichter bij het doel.

 • Een huis kopen. Dit hebben we op 21 januari 2015, zoals je al kon lezen in deze diary.
 • Verhuizen. Na 3 weekjes schuren, behangen, schilderen en vloeren leggen, zijn we nu al verhuisd. Meer daarover kun je hier lezen. De meeste dozen zijn uitgepakt en alles heeft zijn plekje gekregen. We moeten nog steeds wennen aan de ruimte, maar vinden het heerlijk!
 • Spullen weggooien en opruimen. We zijn al wel 20 keer naar de vuilnisbakken gelopen om spul weg te gooien, maar dit was grotendeels verpakkingsmateriaal van de kledingkast en afdekzeil van het verven. Ook heb ik wat spullen uitgezocht en ben zo op 3 vuilniszakken uitgekomen met spullen die we echt nooit gebruikten. Het is dus al een goed begin, maar er kan nog wel meer opgeruimd en weggegooid worden.
 • Een moestuin aanleggen. Er is nog geen moestuin, maar we zijn al hard aan het sparen voor de moestuinplantjes van de AH actie 😉 Als je ze zelf niet wilt, mag je ze ook voor ons sparen!

IMG_3250    IMG_3273

 • 100 recepten uit kookboeken maken. De mozaïek sushi en de brownie met witte chocolade en framboos heb ik algelopen maand met een recept gemaakt, al heb ik ze bij beide niet helemaal exact gevolgd. Het recept van de sushi kwam uit het boekje 500 Sushi en het brownierecept heb ik gekregen, maar weet ik het van wie het origineel is.

rosie   rosie2
Je blijft - Anna Drijver   Noort - Aan de goede kant van 30
boekrecensie Saskia Noort - de verbouwing   daglicht_isbn_9789041415028_1_1400032235

 • 100 boeken lezen. Boeken gelezen tot nu toe zijn:
 1.  Het Rosie Project – Graeme Simsion
 2.  Het Rosie Effect – Graeme Simsion
 3.  Je blijft – Anna Drijver
 4.  Aan de goede kant van 30 – Saskia Noort
 5.  De verbouwing – Saskia Noort
 6.  Daglicht – Marion Pauw
 • Thesis schrijven. Mijn tweede artikel is geaccepteerd! De titel is “Comparison of velocity and acceleration selective arterial spin labeling with 15O H2O positron emission tomography” en wordt gepubliceerd in Journal of Cerebral Blood Flow & Metabolism. Daarmee kan ik dus weer een hoofdstuk toevoegen aan mijn toekomstige thesis.

 

9 gedachten over “30 voor 30 update #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.