30 voor 30 update #10

Alweer een maand voorbij! Het gaat zo snel. Hier alweer de 10e update van mijn 30-voor-30 lijst. Wel redelijk veel gelezen en een paar lekkere recepten gemaakt en begonnen met opruimen! Helaas afscheid moeten nemen van een vriendinnetje die voor 2 jaar naar India is. Als het goed is gaan we haar aankomend voorjaar opzoeken. Een andere vriendin kwam met het leuke nieuws dat ze zwanger is. Zal ik binnenkort wat moois voor gaan haken. Verder hebben we de verjaardag van mijn moeder gevierd en tijdens haar feestje een poster gemaakt passend bij de Tijd voor thee met taart– tekst. En ik ben gevraagd als ceremoniemeester bij de bruiloft van 2 vrienden van de zeilschool. Hieronder de rest van de afgelopen maand!

1. 100 recepten uit kookboeken, blogs en Pinterest maken.

  1. Battenbergcake
  2. Pompoensoep met kokosmelk
  3. Bokkenpootjes

2. 100 boeken lezen.
In de tweede helft van #Boektober, maar ook daarna heb ik lekker veel gelezen. Veel makkelijke boeken, maar de boeken van Helen Vreeswijk zijn geschreven over actuele thema’s en gewoon heel toegankelijk. Verder ook hèt opruimboek gelezen, waardoor ik helemaal gemotiveerd ben om verder op te gaan ruimen!

 

  1. Loverboys – Helen Vreeswijk
  2. Overdosis – Helen Vreeswijk
  3. Ontvoerd – Helen Vreeswijk
  4. Stuurloos – Helen Vreeswijk
  5. Over the edge – Helen Vreeswijk en Dirk Bracke
  6. Opgeruimd! – Marie Kondo

3. 5 Rotterdamse musea bezoeken.
Dit keer zijn we naar Van Bosch tot Bruegel in het Boijmans van Beuningen museum geweest. De schilderijen en prenten vonden we wel heel leuk, maar de indeling van het museum was niet zo fijn.

4. Ieder maand op date, zoals naar de bioscoop, bowlen, karten, minigolf, strandwandeling en andere cliché dingen.
Dit keer had ik een date met mijn schoonouders en zijn we naar de nieuwe James Bond-film Spectre geweest. Ik zou eerst met mijn vriendje gaan, maar die ging als verrassing opeens met een hele groep. De film is echt super spannend en ik vind het echt een aanrader!

9. Spullen weggooien en opruimen.
Mijn kledingkast is nog steeds netjes! Ik heb hem opgeruimd en daarbij 61 items weggedaan.

13. Naar Singapore, Maleisië. Het grote MRI congres wordt hier in 2016 gehouden.
Afgelopen week was de deadline voor het indienen van een abstract. Ik had geen nieuwe data om te presenteren, dus ik zal niet naar dit congres gaan. In plaats daarvan ga ik in september naar Boston voor een CAA conferentie.

25. Studiespullen opruimen.
Het is nu 5 jaar geleden dat ik ben afgestudeerd en ik heb misschien 3 keer in de studieboeken gekeken. Daarom heb ik deze boeken te koop gezet op marktplaats en Bol.com. Heb je interesse in studieboeken gerelateerd aan Biomedische Technologie, neem hier dan even een kijkje. Dit is pas het begin van het opruimen van de studiespullen, er is namelijk nog veel meer uit te zoeken.

De losse updates vind je hier:

Februari 2015
Maart 2015
April 2015
Juni 2015

Juli 2015
Augustus 2015
September 2015
Oktober 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.