Mijn 2014 overzicht

In 2014 zoveel leuke dingen gedaan, dat wil ik graag nog een keer op een rijtje zetten. En dan is oudjaarsdag daar natuurlijk een mooi moment voor!

Reizen, vakantie en uitjes

IMG_1339 IMG_1779

IMG_2060 Uitzicht de Horizon

Afgelopen jaar begon met wintersport in Zaugensee in Oostenrijk.  In het voorjaar naar Milaan in Italië geweest voor m’n werk, maar natuurlijk ook genoeg tijd gehad om wat leuke dingen te bekijken. Ook zijn we naar het witte fietsenbos geweest, maar dat is natuurlijk Park de hoge Veluwe. Een schitterende dag om het park door te fietsen en we zijn ook nog in het Kruller Muller geweest. In de zomervakantie hebben we gekampeerd in Frankrijk. Eerst een week bij La Rochelle aan de kust en de tweede week in Limeuil aan de Dordogne. Met het werk van mijn vriend hadden we een bedrijfsuitje in Limburg met mergelgrotten en mijnen.

Vrienden, familie en feestjes

IMG_1407 IMG_1683

IMG_1809 paintball

Kanoën  Bruiloft

familiefoto IMG_3076

We vierden aan het begin van 2014 carnaval in Oeteldonk (Den Bosch) met mijn broertje en zusje. In het voorjaar hadden we het vrijgezellenfeest en de bruiloft van Rieneke en Mathijs. Met m’n schoonbroertje en -zusje gingen we paintballen in de schutkleur roze. In het najaar hadden we het vrijgezellenfeest en de bruiloft van Inge en Eurion. En met de familie vierden we Sinterklaas en Kerstmis.

Sportief

14534692246_2eacaf9d9c_o IMG_3129

NZK14_team IMG_2759

IMG_2762 IMG_3128

In juni hebben we voor de tweede keer meegedaan aan de Tour de Rotterdam, wat ruim 140 km fietsen rondom Rotterdam is. Dat is voor mij toch best wel een uitdaging. Met de zeilschool veel leuke weken en weekenden gehad: Bijspijkerweekend met Pasen, de opleiding tijdens Hemelvaart en Pinksteren, trainingsweekenden en de Nederlandse zeilschool kampioenschappen. Op vakantie een fietstocht gemaakt over île de Ré. Een erg mooi schiereiland met heel veel fietspaden. Alleen jammer van de rottige fietsen die we toch geleend hadden.

Werk

IMG_1782 IMG_1798

IMG_2007 IMG_8228

In 2014 is eindelijk mijn eerste artikel gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Het was al bijna een jaar online beschikbaar, maar nu dus echt zwart op wit. Op zowel een congres in Maastricht als in Milaan mocht ik mijn onderzoek presenteren. Dit jaar heel veel geschreven en nu het 2e artikel gesubmit, de 3e bijna af en voor de 4e moet ik nog nieuwe data scannen, maar weten we wel al wat we daar van kunnen verwachten. Dat moet aankomend jaar nog even snel gebeuren, want vanaf februari heb ik een nieuwe baan! Ook buiten werktijd heb ik een geweldige tijd met collega’s bijvoorbeeld als we in de avond nog even gaan zeilen of gewoon met een drankje in de kroeg!

Recepten

kaneelbroodjes+gebakken Grand_mere_appeltaart6

IMG_2446 IMG_2723

IMG_2804 IMG_2802

IMG_2808 IMG_3058 

IMG_3107

Heel veel lekkere dingen gemaakt dit jaar en daar dan ook nog eens mooie foto’s van gemaakt. Zowel hartig als zoet, veel nieuwe dingen geprobeerd. Geïnspireerd door Heel Holland Bakt, maar ook 24 Kitchen en de Allerhande. Hier vind je de recepten van de dingen heb ik gemaakt: Kaneelbroodjes, Franse appeltaart, tomaten tarte tatin, bananenbrood, witlof tarte tatin, broccoli-cougettesoep, petit fours, kiekeboe kerstcake en een visvoorafje.

Ben benieuwd wat 2015 me gaat brengen!

 

2 gedachten over “Mijn 2014 overzicht”

  1. Leuk om te lezen! Gaaf dat je iets gepubliceerd hebt in een wetenschappenlijk tijdschrift. Alzheimer patiënten lees ik in je ‘over mij’ (link doet het niet btw). Psychologie? Of geneeskunde?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.